Meghna Preloader

Bekleding Reinigen


Het reinigen van uw autostoelen en autobekleding kan op diverse manieren. Veelal worden er schoonmaakproducten aangeboden om vlekken te verwijderen en de bekleding weer te laten glimmen. Een dieptereiniging van uw autobekleding heeft echter een veel beter effect doordat het resultaat ook op de langere termijn te merken valt. Wij leggen het waarom uit.


Een professionele dieptereiniging op uw autobekleding heeft enkele voordelen. Bij deze zogeheten “sproei-extractie methode” wordt met hoge druk water met zeep in de bekleding gespoten. Hierdoor laat het vuil zich zowel aan het oppervlakte als in het stof en de vezels los.


Zodra het vuil kans gezien heeft om zich los te weken wordt dit onder vacuümkracht weer opgezogen. Hiermee komt ook nagenoeg alle zeep weer mee uit het stof. Niet voor niets heet dit een dieptereiniging. Bij het doorspoelen van het stof komen ook alle vuildeeltjes mee die eventuele vieze luchtjes creëerden, dit in tegenstelling tot een oppervlaktebehandeling met enkel een schoonmaakmiddel


Vervolgens zuigen wij het interieur uit en is de auto weer klaar om afgehaald te worden