Meghna Preloader

Full Detail


fulldetail Onze 'Full Detail' behandeling is een complete behandeling voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw auto. De auto word volledig gereinigd, gepolijst en vervolgens weer van een bechermlaag (Wax) voorzien. Na deze behandeling zal de auto er weer als nieuw uit zien. Wat deze behandeling precies inhoud en wat de eventuele extra opties zijn zullen wij u met een aantal afbeeldingen toelichten.


fulldetail Wanneer de auto bij ons binnenkomt word deze als eerste volledig ingespoten met foam doormiddel van een foamlans van Kärcher. Op deze manier weekt het vuil voor het grootste deel los van de auto, het grote voordeel fvan foam is dat het langzaam aan naar beneden zakt, en door alle moeilijk bereikbare plaatsen gaat. Hier hebben we in de vervolgstappen enorm veel voordeel van.


fulldetail Na een aantal minuten zal het foam automatisch van de auto aflopen. Het foam neemt hierbij een deel van het losgeweekte vuil mee. De auto word afgespoten waardoor alle vuil wat los is gekomen word verwijderd.


fulldetail Nadat de auto volledig is afgespoten kan het wassen beginnen. Dit doen we doormiddel van een 3 emmersysteem met grit guards. Hierdoor blijft het vuil onder in de emmer zitten en kan het niet meer met de washandschoen in aanraking komen. Na het wassen met de hand zullen we de auto nogmaals helemaal afspoelen.


fulldetail Vervolgens zullen we de sponningen reiniggen


fulldetail Ook uw velgen worden grondig gereinigd. Dit doen wij met behulp van een De-ironizer. Hiermee worden remstof, vliegroest en oxidatie znder moeite van uw velgen verwijderd.


fulldetail Als de auto helemaal droog is kunnen we beginnen met het clayen van de auto. Door de auto te clayen word ook het laatste overgebleven vuil (denk aan teer hars etc. van de auto verwijderd). Dit is essentieel om straks met het polijsten het beste resultaat te kunnen behalen. Wij gebruiken hiervoor de hoge kwaliteit clay van AutoBrite Direct.


fulldetail Wanneer de auto helemaal geclayed is kan deze klaargemaakt worden voor het polijsten. Hiervoor plakken wij alle rubbers af om zo veilig te kunnen werken.


fulldetail Zodra alles afgeplakt is kunnen we beginnen met polijsten. Dit doen wij in 3 stappen met machines van Rupes en polijstpastas van AutoBrite Direct.


fulldetail Vervolgens worden alle polijstresten verwijderd en volgt er een laatste inspectie. Hierna kunnen we beginnen met het waxxen van de auto.


fulldetail UW auto word behandeld met een wax van Waxaddict (standaard Vitreo). Deze wax geeft uw lak de ultieme 'wet look'.

Waxaddict Vitreo Signature Wax is de eerste Signature Wax geproduceerd door Waxaddict. De formule is zo gebalanceerd en evenwichtig dat deze alleen in kleine oplages gemaakt kan worden.

De exotische mix van o.a. carnauba, motan en natuurlijke oliën maken deze wax zeer bijzonder. deze wax heeft een fraaie beading en sheeting.


fulldetail De wax word met de hand aangebracht en vervolgens 10 minuten lang tot rust gelaten zodat het kan hechten aan de lak. Hierna worden de waxresten verwijderd.


fulldetail vervolgens brengen wij een trim aan op de banden en kunstof delen van het exterieur van uw auto. Hierna is het exterieur van uw auto klaar en zullen wij met de binnenkant beginnen. Uw interieur word volledig uitgezogen en indien er voor de optie diepreiniggen is gekozen ook gereinigd dmv een sproei/extractie machine.


fulldetail Ook op de kunstof delen van uw interieur zullen wij een trim aanbrengen nadat deze is schoongemaakt. Door deze speciale trim zal uw kunstof weer een mooie zijdeglans look krijgen.


fulldetail Hierna zullen wij uw ruiten aan de binnenkant grondig schoonmaken met onze hoge kwaliteit glass cleaner. Na een laatste inspectie is uw auto klaar om opgehaald te worden


fulldetail