Meghna Preloader

Wash & Wax


WashWax Onze 'Wash & wax' behandeling is een behandeling waarbij we uw auto eerst zo goed als krasvrij wassen en vervolgens van een waxlaag voorzien. Wat deze behandeling precies inhoud en wat de eventuele extra opties zijn zullen wij u met een aantal afbeeldingen toelichten.


WashWax Wanneer de auto bij ons binnenkomt word deze als eerste volledig ingespoten met foam doormiddel van een foamlans van Kärcher. Op deze manier weekt het vuil voor het grootste deel los van de auto, het grote voordeel fvan foam is dat het langzaam aan naar beneden zakt, en door alle moeilijk bereikbare plaatsen gaat. Hier hebben we in de vervolgstappen enorm veel voordeel van.


WashWax Na een aantal minuten zal het foam automatisch van de auto aflopen. Het foam neemt hierbij een deel van het losgeweekte vuil mee. De auto word afgespoten waardoor alle vuil wat los is gekomen word verwijderd.


WashWax Nadat de auto volledig is afgespoten kan het wassen beginnen. Dit doen we doormiddel van een 2 emmersysteem met grit guards. Hierdoor blijft het vuil onder in de emmer zitten en kan het niet meer met de washandschoen in aanraking komen. Na het wassen met de hand zullen we de auto nogmaals helemaal afspoelen.


WashWax vervolgens word de auto gedroogd met behulp van een Silk Dryer van Gyeon.


WashWax Als de auto helemaal droog is kunnen we beginnen met het waxxen. Dit kan met een wax die voldoet aan uw wensen. We maken gebruik van de high end waxxen van 'Waxaddict'.


WashWax UW auto word behandeld met Waxaddict Vitreo. Deze wax geeft uw lak de ultieme 'wet look'.

Waxaddict Vitreo Signature Wax is de eerste Signature Wax geproduceerd door Waxaddict. De formule is zo gebalanceerd en evenwichtig dat deze alleen in kleine oplages gemaakt kan worden.

De exotische mix van o.a. carnauba, motan en natuurlijke oliën maken deze wax zeer bijzonder. deze wax heeft een fraaie beading en sheeting.


WashWax De wax word met de hand aangebracht en vervolgens 10 minuten lang tot rust gelaten zodat het kan hechten aan de lak. Hierna worden de waxresten verwijderd.